lunes, 24 de febrero de 2014

La caiguda del cap de setmana de WhatsApp beneficia a Telegram

Suposo que la majoria dels usuaris de WhatsApp us vàreu adonar de la caiguda que va haver-hi del servei durant el dia del dissabte a la nit, i també suposo que molts de vosaltres vàreu buscar una sol·lució al problema -anomenada Telegram- en comptes de pensar que quedar amb la gent que parles pel xat habitualment i fer unes cerveses tranquilament sería la millor opció... Així és el nivell d'addicció, i de repugnància en la que estem visquent, però en fi, a lo que anava:



Telegram també es va penjar. Sí, a causa de la caiguda del gegant en el xat instantani, els usuaris que buscaven alternatives es van dirigir directament a Telegram, i aquest també va caure per culpa d'una nova olejada de nous usuaris provinent de WhatsApp.

Els creadors de Telegram ja van comunicar per la xarxa social Twitter que estaven treballant per reestablir el servei:  "Estamos experimentando problemas de conectividad en Europa. Arreglándolo".

A part, també van anunciar per Twitter que en les últimes 18 hores es van afegir a al App de missatgeria instantànea més de 4 millons de persones. També varen citar: "Estamos haciéndolo lo mejor que podemos, pero el servicio está inestable debido a la sobrecarga", completa dit tweet.


Podem començar a acceptar i afrontar que hi ha una alternativa real a WhatsApp anomenada Telegram, o es simplement un miratge passatger?
Destronarà Telegram a WhatsApp?

Jo, crec i espero que sí... Sí, també, odio la compra de WhatsApp per part de Facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario